Termeni și condiții

Detalii de identificare 

Nume firmă: MTH TRANSTIMBER SRL 

Cod Unic de Înregistrare: 42663319

Nr. Înmatriculare: J33/667/2020 

Ultima actualizare: 08.08 2023

1. Proprietatea Site-ului

Site-ul este deținut și operat de MTH TRANSTIMBER SRL , cu sediul în Brosteni, Suceava.

2. Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui site este permisă numai în scopuri legale și conforme cu acești Termeni și Condiții. Accesul la anumite secțiuni ale site-ului poate fi restricționat și poate necesita înregistrarea ca utilizator.

3. Drepturile de Autor

Toate materialele, conținutul și designul acestui site sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată a materialelor sau conținutului din acest site este strict interzisă.

4. Produse și Servicii

Informațiile referitoare la produsele și serviciile noastre sunt furnizate cu scop informativ. Nu garantăm disponibilitatea permanentă a produselor și serviciilor prezentate pe site și ne rezervăm dreptul de a modifica specificațiile sau prețurile fără notificare prealabilă.

5. Politica de Confidențialitate

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate, care reglementează modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

6. Legături către Site-uri Terțe

Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri și recomandăm consultarea termenilor și condițiilor acestora.

7. Limitarea Răspunderii

Nu garantăm că acest site va fi disponibil fără întreruperi sau erori. Utilizarea site-ului se face pe propriul risc. Nu suntem responsabili pentru orice pagube directe, indirecte sau incidentale cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea modificărilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

9. Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare ale Romaniei, iar orice litigiu va fi supus jurisdicției orasului Suceava, Romania.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau prin metodele de corespondență afișate pe site.