Politică de confidențialitate

Detalii de identificare 

Nume firmă: MTH TRANSTIMBER SRL 

Cod Unic de Înregistrare: 42663319

Nr. Înmatriculare: J33/667/2020 

Ultima actualizare: 08.08 2023

Colectarea Informațiilor

Site-ul nostru colectează informații personale, cum ar fi numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și adresa de livrare, doar atunci când ne sunt furnizate voluntar prin intermediul formularului de contact sau al altor mijloace de corespondență cu clienții. Aceste date sunt utilizate în exclusivitate pentru a răspunde la solicitările dvs., pentru a vă furniza oferte de preț personalizate și pentru a asigura o comunicare eficientă între dvs. și echipa noastră.

Protecția Datelor Personale

Toate informațiile personale colectate sunt păstrate în siguranță și protejate împotriva accesului neautorizat, modificării sau divulgării către terțe părți. Site-ul nostru utilizează măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a vă asigura că datele dvs. personale sunt protejate și tratate cu confidențialitate.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate de la dvs. sunt utilizate numai în scopul de a vă furniza informațiile solicitate, de a procesa cererile dvs. și de a vă oferi servicii și produse personalizate. Aceste informații nu vor fi distribuite, vândute sau închiriate terțelor părți în niciun fel.

Drepturile Utilizatorului

Drepturile dvs. privind datele personale includ dreptul de a solicita informații despre datele personale pe care le deținem, de a rectifica datele incorecte, de a solicita ștergerea datelor și de a vă opune prelucrării lor în anumite circumstanțe. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi sau aveți întrebări sau preocupări privind confidențialitatea datelor, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau prin metodele de corespondență afișate pe site.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările legislative sau de reglementare, precum și pentru a reflecta schimbări în modul în care colectăm și utilizăm datele personale. Orice modificări ale politicii vor fi afișate pe această pagină, astfel încât să fiți întotdeauna la curent cu informațiile pe care le colectăm și modul în care le utilizăm.

Aceasta este o descriere generală a politicii noastre de confidențialitate și a modului în care protejăm datele personale. Pentru detalii complete și informații suplimentare, vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile noastre și Politica de Cookies.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau prin metodele de corespondență afișate pe site.