Câteva cuvinte despre noi

DESPRE COMPANIE

3 ani de activitate

Suntem MTH Transtimber, un lider de încredere în industria debitării materialului lemnos cu trei ani de activitate. Suntem localizați în Brosteni, Suceava și operăm și un depozit în Iași, Satul Lunca Cetatuii, Comuna Ciurea.

Cu mândrie vă oferim produse de calitate superioară, provenite exclusiv din Drumul Auto Forestier și clasificate ca produse de clasa A.

Debitarea Lemnului și Utilaje Avansate

Perfecțiunea în Detaliu cu Utilaje de Ultimă Generație

Cu o experiență solidă, suntem lideri în industria debitării materialului lemnos. Ne mândrim cu realizările noastre și suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară.

Tehnologie Avansată pentru Debitarea Lemnului

Utilizăm utilaje de ultimă generație pentru a realiza debitarea lemnului în mod precis și eficient. Această abordare tehnologică ne permite să atingem standardele cele mai înalte în ceea ce privește calitatea și precizia produselor noastre.

Dedicare pentru Rezultate de Excepție

Suntem drevniți de pasiunea pentru calitate și perfecțiune în fiecare bucățică de lemn pe care o debităm. Fiecare etapă a procesului nostru este ghidată de un angajament ferm pentru a oferi clienților noștri doar cele mai bune produse.

La MTH Transtimber, credem că valorile noastre sunt esențiale pentru ceea ce facem și pentru relațiile noastre cu clienții, partenerii și comunitatea în ansamblu. Ele ne ghidează acțiunile și ne definesc misiunea de a oferi servicii superioare în domeniul debitării lemnului.

Fundamentul Companiei Noastrea

Angajament Față de Mediu

Suntem responsabili față de mediul înconjurător și ne angajăm să utilizăm resursele naturale într-un mod sustenabil.

Relații de Încredere

Construim relații solide cu clienții și partenerii noștri, bazate pe încredere, transparență și comunicare deschisă.

Pasiune pentru Detalii

Fiecare etapă a procesului nostru este abordată cu atenție la detalii, pentru a livra produse de cea mai bună calitate.

Inovație Tehnologică

Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și metode de debitare a lemnului, pentru a asigura eficiență și precizie în tot ceea ce facem.

Excelență în Calitate

Ne dedicăm să producem cherestea de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că fiecare bucată de lemn respectă cele mai riguroase standarde.

Echipă Profesionistă

Oferim un mediu de lucru în care fiecare membru al echipei noastre se dezvoltă profesional și contribuie la succesul comun.