Produse

01

Clase A, B

Clasa A: Eleganță și Rafinament

Lemnul de brad și molid - simbol al eleganței. Ideal pentru mobilier deosebit, balustrade și panouri pentru blaturi de mese. Calitate superioară cu randament crescut.

Clasa AB: Versatilitate și Eficiență

Lemn de brad și molid - alegerea versatilă. Potrivit pentru mobilier, panouri și scări. Rezultate remarcabile în proiecte variate.

Clasa B: Rezistență Durabilă

Lemn de brad și molid - rezistență excelentă. Ideal pentru mobilier tapitat. Produse durabile cu funcționalitate de lungă durată.

02

SCÂNDURA

2,5 GROSIME x 10 / 12 / 15 / 18 / 20 / 25 cm LATIME x 200 cm / 300 cm / 400 cm / 500 cm LUNGIME

Descoperiți versatilitatea și calitatea superioară a scândurilor noastre, disponibile într-o gamă largă de dimensiuni.

De la construcții solide la lucrări de finisaj și design interior, scândura noastră se remarcă prin durabilitatea sa, fiind realizată din cherestea de brad și molid de cea mai înaltă calitate. 

03

DULAP

5 GROSIME x 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 cm LATIME x 300 cm / 400 cm LUNGIME

Dulapi realizați pentru funcționalitate și rezistență.

Aceste elemente robuste de lemn sunt esențiale pentru o varietate de proiecte, fie că este vorba de construcții sau lucrări creative. Prin intermediul nostru, aveți acces la materiale de calitate, pregătite să răspundă nevoilor dvs. cu eficiență și durabilitate.

04

GRINZI ( CĂPRIORI )

Oferim grinzi (căpriori) din lemn de încredere, concepuți pentru a susține proiectele dvs. cu stabilitate și rezistență.

Indiferent de dimensiunea aleasă – de la 8×8 până la 15×15 cm – aceste componente solide de lemn sunt pregătite să reziste sarcinilor și cerințelor dvs.

Fiți siguri că vă puteți baza pe durabilitatea și calitatea acestor grinzi pentru proiectele dvs. importante.

05

ȘIPCĂ

3 x 5 x 300 / 400

Șipci de calitate superioară, componente esențiale din lemn de brad și molid ce oferă versatilitate și funcționalitate în proiectele dvs.

Fie că le utilizați pentru finisaje, împrejmuiri sau alte aplicații, sipcile noastre sunt fabricate din lemn durabil, pregătit să reziste testului timpului.

Dimensiuni Personalizate la Cerere

Descoperă o varietate de produse de lemn de brad și molid, inclusiv scânduri, dulapuri, grinzi (căpriori) și șipcă, disponibile în Clasele A și B. Suntem bucuroși să oferim posibilitatea de a comanda aceste produse în dimensiuni personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor și proiectelor tale.

Indiferent de specificațiile unice pe care le dorești, echipa noastră este pregătită să îndeplinească cerințele tale și să creeze produsele ideale pentru planurile tale. Transportul acestora se va discuta punctual în functie de comanda.